Wie zijn we

Communicatie & content: verbinden en inspireren

Bij Vepec ontmoet u sectorgenoten uit communicatie- en reclamebureaus, media- en andere bedrijven. Marketeers, journalisten, art directors, ... Experts met jaren ervaring, maar net zo goed starters met een droom.

Uw motivatie?

  • Netwerken: vakgenoten ontmoeten
  • Inspireren: nieuwe ideeën opdoen en inzichten verwerven
  • Verbinden: nieuwe banden smeden en projecten lanceren

35 jaar al brengen we professionals of aanstormend talent uit de communicatiesector dichter bij elkaar. Wie precies? Iedereen die content creëert of gebeten is door communicatie. Zolang de passie er maar is.

En uiteraard gaat het bij ons over inhoud. Wat gebeurt er bij reclamebureau x en waarom vaart de redactie van persbedrijf y plots een andere koers? Wat zijn de trends in online marketing en hoe bepaal je de juiste strategie? Welke rol speelt print in 2020? Kortom, de vinger aan de pols.

Paul Embrechts

Verzamel nieuwe inzichten en blijf op de hoogte van de laatste tendensen, knoop een veelbelovende zakenrelatie aan en deel uw kennis. In ons forum, onze online community, of op één van ontmoetingen in real life. Laat van u horen, u heeft alvast één iemand die luistert, Vepec!


Paul Embrechts, Voorzitter Vepec

Referenties? U kent ons van veelbesproken praatavonden, de Gouden Welp en onze jaarlijkse vertoning van de in Cannes bekroonde commercials.

U kan gewoon meesnuisteren op onze site, als lid van de community of nog dichter tegen ons aanschurken en lid worden van Vepec met alle voordelen die daar bij horen. Lid worden kan u meteen hier.

Ja, ik word lid van Vepec

Maak kennis met het bestuur

Paul Embrechts

Paul Embrechts Voorzitter

Philip Bossuyt

Philip Bossuyt Press Officer

Diederik Van Durme

Diederik Van Durme Researcher

Jan Bax

Jan Bax Consultant

Annick Annaert

Annick Annaert Onthaal en PR

Lieven Bax

Lieven Bax Redacteur en Researcher

Contacteer ons

U heeft een ei, of wil ons gewoon laten weten hoe goed we wel zijn? Dat kan in beide gevallen:

Sending

©2015 een creatie van Vepec

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?