Praatcafé Vepec met Harry Demey, dinsdag 7 juni 20.30u

Toen Erwin Janssen noodgedwongen forfait diende te geven voor de eerste editie van het nieuwe praatcafé van Vepec kwam hij meteen met een alternatief aandraven met de woorden: “Waarom naar mij komen luisteren als je het ook van de leermeester himself kan horen! De enige echte Harry Demey op 7 juni!”

Eén gast: Harry Demey, twee gastheren: Lieven Bax en Marc Staut, en een intieme setting: de kelders van boekhandel De Groene Waterman.

Meer is er niet nodig om een avond met diepgang aan te bieden. Een dik uur bomen we door op onderwerpen die de controverse niet uit de weg gaan. Vepec blijft staan voor rebelse to the point communicatie, met Harry Demey hebben we in ieder geval een gast die stof tot nadenken zal geven, mis dit niet!

Praatcafé Vepec, dinsdag 7 juni om 20.30u in de kelder van Boekhandel De Groene Waterman, Wolstraat 7, Antwerpen.

Met stellingen als ‘Native advertising helpt ons vak naar de knoppen’, ‘City Marketing moet je weghouden van marketeers’, en ‘Startups moeten snel gaan ondernemen’, is de toon gezet. We zien u zeer graag komen, bekijk hieronder alvast hoe Harry je weet te verleiden naar de eerste editie van ons vernieuwd praatcafé.

Registreren doet u op de eventpagina.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Contacteer ons

U heeft een ei, of wil ons gewoon laten weten hoe goed we wel zijn? Dat kan in beide gevallen:

Sending

©2015 een creatie van Vepec

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?