| Contact | Bestuur | Sponsors | Ledenlijst | Gratis voor leden |
LEDEN
Login
Paswoord

Paswoord vergeten?

Vepec! Mijn eerste herinnering dateert van de jaren tachtig.

Wie zegt dit over VEPEC?
 
 
 
 
Nieuwsbrief VEPEC – 5 februari 2015
Katrien Bottez stapt over naar Famous
Het gerucht deed al een tijdje de ronde en is intussen bevestigd: Katrien Bottez maakt begin maart de overstap van Duval Guillaume naar FAMOUS. Bottez treedt als Executive Creative Director toe tot het nieuw creatief directieteam bij FAMOUS, dat al bestond uit Creative Directors Iwein Vandevyver en Laurent Dochy. Met de transfer van “een wereldtopper” als Katrien Bottez bevestigt het grootste onafhankelijk creatief bureau van België volgens CEO Marc Fauconnier niet alleen haar creatieve belofte aan haar klanten, maar kiest men ook voor “een werkcultuur waarin talent coaching en een sterke teamspirit centraal zullen staan”. Bovendien is FAMOUS met de ervaren Bottez “beter gewapend voor internationale campagnes”, aldus Fauconnier.

Ook Geoffrey Hantson, waarmee Katrien Bottez sinds 2012 een tandem vormde, verlaat Duval Guillaume, maar het is nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt.
 
Nieuwe vennoot bij Cprojects & Advertising
Max Borgonjon is sinds 1 februari vennoot bij Cprojects & Advertising. Borgonjon (27) ging in 2011 aan de slag op de DTP-afdeling van het Antwerpse communicatiebureau en klom intussen op tot online communication developer. “Ik wil impact hebben op de zaken en verder kijken dan vandaag en morgen”, legt hij zijn engagement als Managing Partner uit.
 
Artexis Easyfairs neemt Batireno over
Beursorganisator Artexis Easyfairs is eigenaar geworden van Batireno, met 150 standhouders en meer dan 20.000 bezoekers één van de populairste bouwbeurzen in Wallonië. Oprichter Daniel Tambour organiseerde Batireno twaalf jaar lang in de tweede helft van september, maar de nieuwe eigenaar besliste al om de beurs in Namur Expo naar begin januari te verplaatsen. “Het succes van Bouw & Reno in dezelfde periode heeft ons geleerd dat het begin van het jaar een goede periode is voor bouw- en renovatieprojecten”, licht Head of Business Development Jean-Thomas Leplat toe. Batireno zal in de toekomst ook geen tien opeenvolgende dagen meer de deuren openen, maar twee opeenvolgende weekends. Zo hoopt Artexis Easyfairs het bezoekersaantal beter te spreiden.
 

Klik hier om de Nieuwsbrief te ontvangen.
Vepec bereik je 's avonds via 014/61.29.71 of Hilde Geerts.

Redactie
Lieven Bax & Marc Staut

Contact
Tel. 0495 512 622
E-mail redactie@vepec.be
facebook.com
@vepec_com