| Contact | Bestuur | Sponsors | Ledenlijst | Gratis voor leden |
LEDEN
Login
Paswoord

Paswoord vergeten?

Vepec! Mijn eerste herinnering dateert van de jaren tachtig.

Wie zegt dit over VEPEC?
 
 
 
 
VEPEC
Lid worden van Vepec – en wel hierom!

Vepec maakt het u niet gemakkelijk. Want we zijn geen club waar de leden elkaar kritiekloos de hemel in prijzen. We scheppen er een professioneel genoegen in het communicatiewereldje regelmatig het vuur aan de schenen te leggen.
Want ook specialisten stellen de zaken soms verkeerd voor.
Wie meent het warm water te hebben uitgevonden, trakteren we op een koude douche. Maar we geven net zo goed ere aan wie ere toekomt.

Nochtans monden onze avonden dikwijls uit in hevig feestgedruis. Bijvoorbeeld op onze jaarlijkse presentatie van de beste reclameclips van Cannes. Zelfs onze praatavonden met bigshot gastsprekers kunnen behoorlijk uit de hand lopen.

Het is fijn communiceren bij Vepec. U komt gegarandeerd wijzer bij ons buiten. U kunt ook uw vakgenoten inlichten en verlichten. Vecht mee voor de belangen van uw vak: bij onderwijsinstellingen, ondernemingen en natuurlijk bij het grote publiek. Tot tien keer per jaar toe nodigen wij u uit op onze vaktechnische programma’s. Omdat communicatie en promotie niet alleen om feesten draaien.

De kans is klein dat u bij Vepec uw tuinman tegen het lijf loopt, maar andere onverwachte ontmoetingen kunnen u van uw melk brengen. Wees niet verbaasd als blijkt dat uw discussiepartner met zijn steeds onsamenhangender discours het bedrijf leidt waar u altijd al had willen werken maar nooit binnengeraakte. U mengt zich dankzij Vepec vlot tussen experts, collega’s en studiegenoten en kent de laatste roddels, de beste weetjes en de strafste beroepsgeheimen. The secret word is: mingle!

Uw aansluiting bij Vepec bezorgt u ongekende voordelen. Te beginnen met de schandalige kortingen die u krijgt op de tickets voor de Vepec-avonden. Regelmatig vindt u onze nieuwsbrief in uw mailbox, maar dat vindt u vast niet erg. Informatie zat over collega’s en concurrenten.
Bovendien kunt u er zelf gemakkelijk uw ei in kwijt.

Wees niet langer jaloers op de leden van Vepec. Word er zelf één!

Word nu lid via ons online lidmaatschap formulier.

U kan kiezen uit volgende mogelijkheden:

- Bedrijfslid*: 495.00 euro
- Individueel lid: 110.00 euro
- Individueel lid + abonnement**: 195.00 euro
- Student (na bewijsvoering): 35.00 euro

* Het bedrijfslidmaatschap geeft recht op drie lidkaarten op naam. Indien evenwel meer dan drie medewerkers van uw bedrijf naar een evenement komen, kunnen de nodige entreekaarten ook aan de ledenprijs worden besteld.

** Het Vepec-abonnement (€ 195) heeft alle voordelen van een individueel lidmaatschap, plus gratis toegang tot elke activiteit georganiseerd door Vepec voor dezelfde duur.

Voor meer info: mailt u naar Hilde Geerts.