| Contact | Bestuur | Sponsors | Ledenlijst | Gratis voor leden |
LEDEN
Login
Paswoord

Paswoord vergeten?

Vepec! Mijn eerste herinnering dateert van de jaren tachtig.

Wie zegt dit over VEPEC?
 
 
 
 
Vepec richt zich tot u
Doelgroep

Ja, u hoort nog van ons, want we houden graag voeling met mensen als u:
AE's, AD's, CEO's, adverteerders, A.V.-producenten, copywriters, designers, drukkers, illustratoren, journalisten, marketing managers, mediaplanners, PR-officers, reclamechefs, redacteuren, sales managers, studenten communicatie, uitgevers, product managers, verkoopverantwoordelijken, voorlichtingsambtenaren,
VEPEC is er zowel voor het bedrijfsleven als de reclameadviesbureaus en de media.

Wat belet u nog om lid te worden? Hoe meer contacten, hoe meer vonken.

 
 
 
 
 
 
Boeiende avonden

Bij VEPEC zetten we graag een boom op (die vervolgens grondig wordt doorgezaagd). Laten we het praatavonden noemen, maar dan met bekende gastsprekers. Dit kan ernstig uit de hand lopen. Reclamewetgeving, virale marketing, marketing services, spraakmakende campagnes, Niets gaan we uit de weg.
En ieder jaar organiseren we in de herfst eenfeestelijke vertoning van de in Cannes bekroonde reclamefilms. Bij die gelegenheid wordt ook VEPEC's Gouden Welp uitgereikt: de aanwezige professionals verkiezen dan de beste Belgische inzending.

 
 
 
 
 
 
Vaktechnische programma's

In ons hoger streven komt u zeker aan uw trekken: communicatie helpen verbeteren, de belangen van het vak in kaart brengen en verdedigen, informatie verstrekken, het communicatieonderwijs steunen, het economisch belang van communicatie bij ondernemers aanpraten, de belevenis van communicatie bij het grote publiek in een juist daglicht plaatsen niets is ons te min.
En alle middelen zijn goed, zolang we er maar iets van opsteken. Daarom wordt u als lid van VEPEC tot tienmaal per jaar toe uitgenodigd voor een vaktechnisch programma.

 
 
 
 
 
 
Onverhoopte ontmoetingen

Bij VEPEC weet u nooit wie u tegen het lijf loopt, al is de kans klein dat het uw schoonmoeder is. Hier begeeft u zich onder grote en minder grote goden uit de mediawereld, experts in uw vakgebied, klanten in spe, ex-collega's, studiegenoten,… Als er al eens geroddeld wordt, dan kunt u er maar beter bij zijn.

Al bij al beleeft u een leuke avond. Maar u verzamelt ook nieuwe inzichten, u blijft op de hoogte van de laatste tendensen en hebt de kans om veelbelovende zakenrelaties aan te knopen.

Klik hier om getuige te worden van enkele onverhoopte ontmoetingen.

 
 
 
 
 
 
Adembenemende voordelen

VEPEC-lid worden, dat is een deur die plots opengaat.
Op VEPEC-evenementen krijgt u een fikse korting op uw tickets.
Zeg straks niet dat u het niet hebt zien aankomen, want in onze elektronische nieuwsbrief brengen we u regelmatig van alles op de hoogte. Als lid kunt u er ook voor een appel en een ei uw commerciële boodschap in kwijt.
Wilt u alle VEPEC-leden een bericht sturen?
Ook dat kan: daarvoor betaalt u slechts 20 cent per adresetiket.