Brightfish en de Creative Club of Belgium presenteren ‘Lions Night Belgium’

Brightfish en de Creative Club of Belgium kondigen de Lions Night Belgium aan:

“Win je een Silver of een Bronze Lion, moet je nog weken wachten voor je ‘m in handen krijgt. Leg dat maar eens uit aan je moeder.”

Zo staat het te lezen op de website van Brightfish. De Creative Club of Belgium reikt de pronkstukken uit tijdens de Brighfish Lions Night op donderdag 10 september om 18 uur in Kinepolis Brussel. Dat het beste Belgische reclamewerk er nog beter uit ziet op een groot scherm kunnen we enkel maar beamen. Vepec organiseerde tot vorig jaar de uitreiking van haar eigen ‘Gouden Welp’, een prestigieuze prijs vinden we zelf, waarmee onze leden en sympathisanten de beste Belgische inzending bekroonden. Dit jaar geen Gouden Welp meer, maar Vepec zou Vepec niet zijn indien we intussen niet zitten te broeden op een geheel nieuw concept waarmee we het festival van Cannes en de steevast sterke Belgische inzendingen in de kijker willen plaatsen. Meer daarover in het voorjaar van 2016!

Intussen kunt u de deelnemers van 2015 nogmaals in vol ornaat bewonderen tijdens de Lions Night Belgium. Het belooft een exclusieve avond te worden; enkel wie een uitnodiging kreeg, kan zich inschrijven via de website van Brightfish.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Contacteer ons

U heeft een ei, of wil ons gewoon laten weten hoe goed we wel zijn? Dat kan in beide gevallen:

Sending

©2015 een creatie van Vepec

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?